--- Enter The Future Zone ---
You Are Here: Home » Future Zone » Budućnost virtualne stvarnosti je udaljena samo godinu dana

Budućnost virtualne stvarnosti je udaljena samo godinu dana

Budućnost virtualne stvarnosti je udaljena samo godinu dana

Oculus Rift bi mogao promijeniti način na koji igramo video igre u budućnosti. Prema Brendanu Iribe, predsjedniku uprave proizvođača VR, virtualna stvarnost koju nam ovaj hardver omogućava za deset do 20 godina će biti standard. Historijska prekretnica je, međutim, već postignuta: 2013 i 2014 će ostati upamćene kao kao godine  u kojima smo zapravo doživjeli virtualnu stvarnost.

Brendan Iribe iz Oculus Rifta, govorio je u nedavnom intervjuu o budućnosti tehnologije virtualne stvarnosti. On procjenjuje da će hardver biti standard u kućanstvima u slijedećih deset do 20 godina. “Jednog dana, kad VR naočale postanu stvarnost –  da li ćete željeti doista još uvijek igrati na monitoru? Ako je tako, zašto?” Počinje Iribe. “[VR] neće promijeniti današnje video igre -. Kada su se pojavile igre na računarima igre na ploči nisu nestale i dalje su tu, ali Oculus Rift će mnogo toga promijeniti u budućnosti video igara i čeka nas nova revolucija u tom polju”, generalni direktor tvrtke je siguran u to.

Virtualne naočale Oculus Rift bi se trebale pojaviti početkom 2015 ma tržištu i već sada se uveliko govori o njima. Sigurno je da će to biti pravo osvježenje u svijetu video igara jer ćemo moći biti

About The Author

Number of Entries : 23

Comments (10)

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© Powered By Wordpress, nGadget Team

Scroll to top